Tocoto Vintage

Tocoto Vintage

Tocoto Vintage is begonnen in 2011 in Terrassa, een klein stadje met een belangrijke textieltraditie op slechts een paar kilometer ver van Barcelona. Daar produceren zij 50% van hun collecties en de overige collectie wordt vervaardigd in Portugal.

Tocoto Vintage komt voort uit de liefde voor kinderen, liefde voor de zee en voor het kleine eiland Formentera. De romantiek en nostalgie dreven haar om oude patronen en kledingstukken te herstellen die werden gekocht bij antieke markten in haar vele reizen over de hele wereld.

De collecties zijn uniek door zorgvuldige afwerkingen, verweerde "stoffige" kleuren, variërend van grijze, taupe, roze en klassiek denim, allemaal gewikkeld in een harmonieuze combinatie, met behulp van hoogwaardige stoffen. Totoco Vintage gelooft dat hun kleding voor altijd is, om te blijven, erven, hun functie is van nature om de kleintjes aan te kleden, maar ze ook veel liefde te geven.

We hebben een zeer duidelijke identiteit. Van onze principes voor onze interpretatie van oude patronen, borduurwerk, kant; We zijn ook uniek, we mixen graag prints, concepten ... dat is waar de rijkdom en de ware identiteit van elk merk is.

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Tocoto Vintage

  Flower Printed Pinafiore Dress Pink

  Vanaf € 35,00 Normale prijs € 70,00
  Quickview
 2. Tocoto Vintage

  Flower Printed Pinafiore Dress Dark Grey

  Vanaf € 35,00 Normale prijs € 70,00
  Quickview
 3. Tocoto Vintage

  Flowers Printed T-shirt Grey

  Vanaf € 24,98 Normale prijs € 49,95
  Quickview

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Recently Viewed
No recently views items
Alles wissen