Help & Klantenservice

Waar kunnen we mee helpen?

Betaling

Je kan bij My Way of Style met de volgende methodes betalen

  • iDEAL (alleen in Nederland). Doe je aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.
  • Creditcard, bij My Way of Style accepteren we Mastercard, Visa of American Express
  • PayPal, indien je kiest om met PayPal te betalen, word je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website.

Uiteraard brengen we geen betaalkosten in rekening, ongeacht de betaalmethode.

Verzending

My Way of Style verzend haar pakketten met PostNL, op dag van verzending ontvangt u een Track & Trace code om uw bestelling te volgen, je kunt jouw pakket vanaf het verzenden tot de ontvangst volgen.

Bestellingen die voor 15.00u worden besteld worden vaak dezelfde dag nog verzonden. Op zaterdag en zondag gaat dit helaas niet en wordt je bestelling maandag verstuurd.

We proberen je bestelling altijd in één pakket te bezorgen. Soms wordt je bestelling gesplitst in twee of meer bezorgingen. Dit heeft geen invloed op de berekening van de bezorgkosten.

Retourneren

Indien de artikelen die je hebt besteld niet helemaal passen, je vind het toch niet leuk genoeg, of om wat voor reden dan ook, heb je het recht om deze te ruilen of te retourneren. Stuur binnen 14 dagen een mailtje via het contactformulier. Het artikel dient binnen een termijn van 14 werkdagen in de originele verpakking te worden terug gestuurd, in onbeschadigde en ongebruikte toestand.

De verzendkosten voor de retour gestuurde artikelen zijn voor je eigen rekening, zodra wij je artikel ontvangen en verwerkt hebben storten we het betaalde bedrag binnen 5 dagen via de door jou gekozen betaalmethode terug. Als je een andere maat of een ander artikel wil ontvangen proberen we deze zo snel mogelijk naar je op te sturen.

Let op, items in de final sale (50% - 60%) en outlet mogen niet worden geretourneerd

Recently Viewed
No recently views items
Clear All